|
 |
 |
|
|
Obecny czas: 08 Wrz 2010, 11:56
|
Co z tym Mariuszem "na żywo"?
| Autor |
Wiadomość |
|
elektron90
Aktywny
|
 Re: Co z tym Mariuszem "na żywo"?
medialna osoba i tyle poczekajmy troche niech zakonczy kariere w mma juz nie bedzie mial siły na nowe wyzwania wtedy bedzie wygladał jakby wchodził na drabine z urywajacymi sie szczeblami bedzie chciał jak najdłuzej sie utrzymac tak samo jak w showbiznesie mysle ze pudzian ma tylu fanów że gdyby wystartowal w wyborach prezydenckich to w pierwszej turze z 70 % by miał zreszta co wy od niego chcecie kariera uderza do głowy i tyle wystarczy popatrzec Michał Wisniewski kiedys byl biedny wie co to bieda pudzian biedy nie zna i co ? nie ma sie co dziwic tymbardziej ze ma teraz na głowie mase mase roboty
|
| 06 Lip 2010, 21:57 |
|
 |
|
damianancelotti
Aktywny
|
Cytuj: mysle ze pudzian ma tylu fanów że gdyby wystartowal w wyborach prezydenckich to w pierwszej turze z 70 % by miał Nie no bez przesady, że fanami Pudziana jest 15 mln Polaków. Zresztą chyba Polacy nie są tak głupim narodem, aby wybrać takiego prezydenta.
|
| 07 Lip 2010, 08:39 |
|
 |
|
elektron90
Aktywny
|
dlaczego ja bym własnie wybrał kogos swierzego nowego a nie całe życie jedni i ci sami przy korycie pudzian był by bardzo dobrym prezydentem wyglad ma polske reprezentował tyle lat godnie z sukcesami a co taki bronek co reprezentuje
|
| 07 Lip 2010, 19:23 |
|
 |
|
Biały
Nowy na forum
|
Powiem Wam tak Jestem wielkim fanem Pudziana... gdy był w Jaśle zachował sie skandalicznie bo dosłownie dzieci po 8/10 lat wyszły na scenę i chciały zrobić zdjęcie a on powiedział,,gdzie ta policja gdzie te bachory mi się pchają ,, może coś przekręciłem ale brzmiało to podobnie...Myślałem ze jest inny .No ale pracuje nad budową ciała i wzoruje się na Pudzianie mam juz 44cm w bicepsie 115kg wyciskanie leżąc 170 Martwy ciag i mam 16 lat.Pudzian RuzleZ
|
| 08 Lip 2010, 21:21 |
|
 |
|
damianancelotti
Aktywny
|
elektron90 napisał(a): dlaczego ja bym własnie wybrał kogos swierzego nowego a nie całe życie jedni i ci sami przy korycie pudzian był by bardzo dobrym prezydentem wyglad ma polske reprezentował tyle lat godnie z sukcesami a co taki bronek co reprezentuje Tylko, że prezydent musi mieć coś w głowie, musi być to człowiek obyty w strukturach administracyjnych państwa. Można powiedzieć, że jest podobnie jak w MMA. Tak samo jak żółtodziób zaczynajacy karierę grubo po trzydziestce nie ma szans na mistrza świata, tak zółtodziób w sprawach państwowych nie da sobie rady.
|
| 10 Lip 2010, 08:59 |
|
 |
|
Azulin
Aktywny
|
elektron90 napisał(a): dlaczego ja bym własnie wybrał kogos swierzego nowego a nie całe życie jedni i ci sami przy korycie pudzian był by bardzo dobrym prezydentem wyglad ma polske reprezentował tyle lat godnie z sukcesami a co taki bronek co reprezentuje Nawet mój długopis ryknął śmiechem, aż mu sprężynka wyleciała. Sądzisz, że prezydentem może być byle kto? Jakbyśmy mieli Pudziana za prezydenta, to byś odszczekał swe słowa.
|
| 02 Sie 2010, 20:16 |
|
 |
|
Rzeznik95
Nowy na forum
|
Wiecie może kiedy i gdzie będzie można zobaczyć Mariusza, oraz dostać plakat z autografem ?
|
| 16 Sie 2010, 09:18 |
|
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
 |
|