Obecny czas: 08 Wrz 2010, 11:56
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Co z tym Mariuszem "na żywo"? 
Autor Wiadomość
Aktywny

Post Re: Co z tym Mariuszem "na żywo"?
medialna osoba i tyle poczekajmy troche niech zakonczy kariere w mma juz nie bedzie mial siły na nowe wyzwania wtedy bedzie wygladał jakby wchodził na drabine z urywajacymi sie szczeblami bedzie chciał jak najdłuzej sie utrzymac tak samo jak w showbiznesie
mysle ze pudzian ma tylu fanów że gdyby wystartowal w wyborach prezydenckich to w pierwszej turze z 70 % by miał
zreszta co wy od niego chcecie kariera uderza do głowy i tyle wystarczy popatrzec Michał Wisniewski kiedys byl biedny wie co to bieda pudzian biedy nie zna i co ?
nie ma sie co dziwic tymbardziej ze ma teraz na głowie mase mase roboty

06 Lip 2010, 21:57
Aktywny

Cytuj:
mysle ze pudzian ma tylu fanów że gdyby wystartowal w wyborach prezydenckich to w pierwszej turze z 70 % by miał

Nie no bez przesady, że fanami Pudziana jest 15 mln Polaków. Zresztą chyba Polacy nie są tak głupim narodem, aby wybrać takiego prezydenta.

07 Lip 2010, 08:39
Aktywny

dlaczego ja bym własnie wybrał kogos swierzego nowego a nie całe życie jedni i ci sami przy korycie pudzian był by bardzo dobrym prezydentem wyglad ma polske reprezentował tyle lat godnie z sukcesami
a co taki bronek co reprezentuje

07 Lip 2010, 19:23
Nowy na forum

Powiem Wam tak Jestem wielkim fanem Pudziana... gdy był w Jaśle zachował sie skandalicznie bo dosłownie dzieci po 8/10 lat wyszły na scenę i chciały zrobić zdjęcie a on powiedział,,gdzie ta policja gdzie te bachory mi się pchają ,, może coś przekręciłem ale brzmiało to podobnie...Myślałem ze jest inny .No ale pracuje nad budową ciała i wzoruje się na Pudzianie mam juz 44cm w bicepsie 115kg wyciskanie leżąc 170 Martwy ciag i mam 16 lat.Pudzian RuzleZ

08 Lip 2010, 21:21
Aktywny

elektron90 napisał(a):
dlaczego ja bym własnie wybrał kogos swierzego nowego a nie całe życie jedni i ci sami przy korycie pudzian był by bardzo dobrym prezydentem wyglad ma polske reprezentował tyle lat godnie z sukcesami

Tylko, że prezydent musi mieć coś w głowie, musi być to człowiek obyty w strukturach administracyjnych państwa. Można powiedzieć, że jest podobnie jak w MMA. Tak samo jak żółtodziób zaczynajacy karierę grubo po trzydziestce nie ma szans na mistrza świata, tak zółtodziób w sprawach państwowych nie da sobie rady.

10 Lip 2010, 08:59
Aktywny

elektron90 napisał(a):

Nawet mój długopis ryknął śmiechem, aż mu sprężynka wyleciała. Sądzisz, że prezydentem może być byle kto? Jakbyśmy mieli Pudziana za prezydenta, to byś odszczekał swe słowa.

02 Sie 2010, 20:16
Nowy na forum

Wiecie może kiedy i gdzie będzie można zobaczyć Mariusza, oraz dostać plakat z autografem ?

16 Sie 2010, 09:18
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość